Laster...

 

Stall Elverhøy i Valnesfjorden

     

Litt om gården:

Vi har hatt hester i over 30 år. Siden 2010 har vi hatt et fulltids-tilbud på gården, bygd opp rundt ponniene våre. På dagtid har vi tilbud til personer med funksjonsnedsettelser, arbeidstrening og alternativ skoledag. Tre kvelder i uka har vi rideskole. Gården er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Vi er godkjent lærebedring i hestefaget, og kan tilby plasser til lærlinger og praksiskandidater.

 

 

Vi på gården:

Familien Hammernes

Marita er medeier av gården. Er utdannet økonom. Med sin lidenskap for samspill mellom hest og menneske, har hun jobbet fulltid på gården siden 2010. Er utdannet Sentrert Ride-instruktør Level 2, og Trener 1 NRYF. Har tidligere jobbet innenfor sosialetaten, Nav og Valnesfjord Helsesportsenter. Er kreativ, og får ting til å skje!

Ronny er medeier av gården. Er utdannet, og har jobbet og innenfor bygg- og anleggsbransjen «hele livet». Er handy-man, som snekrer, skrur og fikser det meste. Herunder også god mat. Er tålmodig, og har derfor blant annet hatt ansvar for lærlinger i betongfag. Ronny drar i gang Aktivitetshelger med fredagstaco!

Marita og Ronny har vært sammen i 30 år, har tre døtre, en svigersønn og to barnebarn.

Hannah er vår yngste datter. Ho går på ungdomsskolen, og driver med hest som fritidsaktivitet og idrett. Ho er veldig flink med ponniene, og deler gjerne sin kunnskap med de som er ny i stallen.

Amanda bor på Fauske med samboer og 2 små gutter. Hun jobber som butikksjef hos Jysk. Familien trives godt på gården, og er ofte innom i helgene.

Ronja bor i Oslo, men kommer gjerne hjem når ho har mulighet til det. Jobber som flyvertinne, så da er det ikke så langt mellom Oslo og Bodø.

  

 

 

 

 

Inn På Tunet tilbud:

   Fra august 2019 kan vi tilby Aktivitetshelger for barn og unge, Aktiv Ferie i høst/vinter/og sommerferier. Det blir også et aktivitetstilbud på hverdager, helger og ferier for personer med demens.

 

 

Gården er under godkjenning!

 

Kontakt Inn på tunet Nordland

   Tlf.: 472 36 697

 E-mail: nordland@innpatunet.no

Billedgalleri